1/10/2014, 23:17

En ny dag, en ny blog

Som en halvdoven udgave af skudår eller vinter-OL er der sket det, der lader til at ske omtrent hvert femte år: Jeg forsøger mig påny med en blog.

Sidst var her en rejseblog med beretninger fra Amerika, og inden da var her en gymnasieelev, der berettede om, hvad der foregår i en gymnasieelevs liv (hvilket jo åbenbart ikke er så lidt, ifølge hvad diverse medier lader os vide i de her dage).

Så, hvad skal der ske denne gang? Jeg ved det ikke helt, men hvis du er havnet her, er det sikkert fordi, jeg kender dig, og i så fald er du i målgruppen! Tanken er som altid, at jeg vil bruge platformen til at fortælle mine omgivelser, hvad jeg går og tænker på. I de her dage bliver det så nok noget om noget matematik, om noget data, om muzak, og det hele vil med garanti være med et langt mere svensk præg, end de tidligere udgaver har været udsat for.

Nu ser vi, hvad der sker, men kom og vær med!


Tags: ukategoriseretDette indlæg findes også på engelsk.

Kommentarer


Ólöf Þórisdóttir 3/10/2014, 7:01
Víííí hvor hyggeligt :)


Søren Fuglede Jørgensen 7/3/2015, 11:14
Bestemt! Også selvom der allerede nu ser ud til at være lige så langt mellem opdateringerne, som der plejer at være ...Tilføj kommentar

For at undgå for meget spam på siden skal du logge ind for at tilfæje en kommentar. Det kan du gøre nedenfor, eller du kan lave en bruger, hvis du ikke har en allerede. Du kan også bruge dit fotologin her.


E-post-adresse:
Kodeord:  Glemt din kode?
Captcha:

[ Nyt billede ]
CAPTCHA Image